08.06.2018

BEŞİKDÜZÜ MÜFTÜLÜĞÜNDEN ÖDÜL

2017-2018 Eğitim Ve Öğretim Yılı içerisinde ilçemizdeki tüm ortaokul ve liselerde kademe birincisi olan elli dokuz (59) öğrenci, Beşikdüzü Müftülüğü tarafından ödüllendirildi. Öğrencilere kişi başına Yüz'er Türk Lirası hediye edildi. Müftülük toplantı salonuna öğrenciler, öğretmen ve velileriyle beraber geldiler.

Beşikdüzü Müftüsü İbrahim KADIOĞLU, öğrencilere başarılı olmalarından dolayı teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Sizleri tebrik ediyorum. Öncelikle öğretmenlerinizi ve ailelerinizi kutluyorum. İnşallah ileriki yaşlarınızda bu ülkenin kalkınması ve daha güçlü olması için milli ve manevi değerlere bağlı olarak büyük hizmetler vermenizi bekliyoruz.”

Başarılı olmanın yanı sıra ahlakı güzel, dürüst, herkesle iyi dostluklar kurabilen bir insan olmaları gerektiğini belirten müftü İbrahim KADIOĞLU, daha çok çalışmamız gerektiğini, çünkü İslam Devletlerinin daha güçlü ve dünya milletleri arasında daha etkin bir şekilde yer almaları gerektiğini söyledi.

Konuşmasında: “ Allah bizleri sizlerden önce yarattı, dolayısıyla bizler sizlerden önce bu dünyadan ayrılacağız, bu ülke sizlere kalacaktır. Yani bu ülkeyi sizler yönetecek, sizler yaşatacaksınız. Bunun için çok iyi yetişmeniz gerekir. Sizlerde bu cevheri görüyorum, Rabbimin izniyle milli manevi değerlere sahip olarak büyük hizmetler vereceğinize inanıyorum.” dedi.

İlçe müftülüğümüzün öğrencilere burs ve maddi yönden yardımcı olması, muhtaç ve fakirlere ayni ve nakdi yardımlarda bulunması, başta hayırsever esnafımızın ve cami cemaatimizin yardım ve katkılarıyla gerçekleştiğinden dolayı, hayırsever Beşikdüzü hemşerilerimize teşekkür eden ve yaptıkları hayrın karşılığını daha güzel bir şekilde yüce Allah tarafından kendilerine verilmesini dileyen müftü İbrahim KADIOĞLU, “Katkısı olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayrıca öğrencileri güzel bir şekilde organize eden, sene başından beri onlara yönelik bir çok etkinlikleri tertip edip düzenleyen İlçe Müftülük Vaizimiz Sayın Zeki GÜVEN Hocaya da teşekkür eden İlçe Müftümüz İbrahim KADIOĞLU, emeği geçen herkese dua etti.