08.06.2018

BEŞİKDÜZÜ MÜFTÜLÜĞÜNDEN GÜZEL BİR UYGULAMA

Beşikdüzü Oğuz Mahallesinde oturan görme engelli (âmâ) genç kızımız Hanife KALAYCI’ya Beşikdüzü Müftülüğü tarafından Braille Alfabesiyle yazılmış olan “Temel Dini Bilgiler Kitabı” hediye edildi.

Görme engelli (âmâ) Hanife KALAYCI, Braille Alfabesiyle yazılmış Kur’an-ı Kerimi okuması, Beşikdüzü Müftülüğü bayan hocalarından olan Kamuran ÖZTÜRK hoca hanım tarafından öğretildi.

Normal lise mezunu olan Hanife KALAYCI kızımız, parmak uçlarıyla Braille Alfabesiyle yazılmış olan Kur’an-ı Kerim’i ve Temel Dini Bilgilerini çok güzel okuyor. Emeği geçenlere teşekkür eden Beşikdüzü Müftüsü Sayın İbrahim KADIOĞLU hoca, “Dünyada mühim olan, insanın kalbinin kör olmamasıdır.” dedi.