09.07.2018

BEŞİKDÜZÜ’NDE BİR İLK

Beşikdüzü İlçe Müftülüğüne Melek USTA hanım ve Hakan DURUKAN beyefendi evlenmek için başvurdular. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra Melek ve Hakan çiftinin nikahı 09.07.2018 pazartesi günü saat 11.30’da Beşikdüzü Müftülük Salonunda, tanıkların huzurunda kıyıldı. Nikahı İlçe Müftüsü İbrahim KADIOĞLU kıydı.

Sıcak ve neşeli bir ortamda, hem resmi, hem de dini nikahlarını kıyan Müftü İbrahim KADIOĞLU hoca, hayatlarını birleştiren çiftlere güzel dualarda bulundu.

Müftü İbrahim KADIOĞLU: “Bugün ilçemizin tarihi için çok önemli bir gün oldu, ilçemizde ilk defa resmi ve dini nikah bir arada kıyıldı. Bu nikah da Melek ve Hakan kardeşlerimize nasib oldu.” dedi.

Diğer nikah kıydıran belediyeler ve nüfus dairelerinin yaptığı gibi, resmi prosedürü yerine getirdikten sonra nikah işlemlerine başlandığını belirten Müftü KADIOĞLU, arzu eden vatandaşlarımıza bu konuda yardımcı olacaklarını söyledi.

Evlenen çiftlere ömür boyu güzel ve mutlu bir aile hayatı dileyen Müftü İbrahim KADIOĞLU, Uluslararası Aile Cüzdanını evlenen çiftlere teslim etti ve huzurlu bir ömür sürmelerini diledi.