13.07.2018

KUR'AN KURSLARI ve 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

İlçemizdeki Yaz Kur'an Kursları'nın katılımı ile 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

13.07.2018 Cuma günü Merkez Yeni Camii'nde cuma namazından önce planlanan ve ilçe merkezindeki Kur'an Kursları öğrencileri, öğreticileri, veliler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen program oldukça renkli geçti.

Sunuculuğunu İlçe Vaizi Zeki Güven'in yaptığı programda açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü İbrahim KADIOĞLU, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve şehitlerimizle alakalı katılımcıları bilgilendirerek öğrencileri din ve vatan sevgisi hakkında bilinçlendirici telkinlerde bulundu.

Çok sayıda öğrencinin Kur'an-ı Kerim ve 15 Temmuz ile ilgili şiir ve ilahi okumalarının ardından şehitlerimize dualar okunarak hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.