30.04.2019

KUR’AN KURSLARI YARIŞTI

Beşikdüzü Müftülüğü, Kuran Kursları arasında Kur’an’ı Yüzüne Güzel Okuma ve Temel Dini Bilgiler Yarışması düzenledi.

Merkez Çakmak Camii'nde 30 Nisan salı günü yapılan yarışma, bayan kursiyerlerin, hoca hanımların ve bayan vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Bilgisayar sunumu ile gerçekleşen ve sunuculuğunu ilçe vaizimiz Zeki GÜVEN’in yaptığı yarışma oldukça renkli geçti.

İlçe müftümüz İbrahim KADIOĞLU yaptığı konuşmada, yarışmanın birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olmasını temenni ederek güncel bazı konularda bilgi verdi.

Programda yarışmacılara ödülleri verildi.

Kur'an'ı Yüzüne Güzel Okuma yarışmasında:

1. Serpil KANDİL   (Liman Camii Kur’an Kursu – Rumeysa ER H.hanım)
  2. Leyla BAYRAM (Nefsişarlı Kahya Camii Kur’an Kursu – Aysel CÖMERT H.hanım
  3. Ayşe GÜNDOĞDU (Merkez Kur’an Kursu – Neriman SAKÇAK H.hanım)
  4. Şennur AYVAZ (Merkez Mezarüstü Kur’an Kursu – Feyzanur BAŞARAN H.hanım) oldu.

Temel Dini Bilgiler yarışmasında:

1. Asiye ŞAR (Merkez Kur’an Kursu – Şadıman KURT H.hanım)
  2. Safira ÖZKAN (Liman Camii Kur’an Kursu – Rumeysa ER Hhanım)
  3. Demet GÜDÜ (Merkez Kur’an Kursu – Neriman SAKÇAK H.hanım)
  4. Songül YILMAZ (Oğuz Kur’an Kursu – Kamuran ÖZTÜRK H.hanım)
  5. Arzu KEKEÇ  (Nefsişarlı Kahya Camii Kur’an Kursu – Aysel CÖMERT H.hanım)
  6. Emine GÜLER (Merkez Mezarüstü Kur’an Kursu – Feyzanur BAŞARAN H.hanım) oldu.

Birincilere çeyrek altın, ikincilere has altın, üçüncülere yarım altın ve dördüncü, beşinci ve altıncılara da mansiyon ödülü verildi.