15.05.2019

4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARI YILSONU GÖSTERİ VE ÖDÜLLENDİRME PROGRAMI

Müftülüğümüz bünyesindeki 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursları bu yılki kapanış programını icra etti.

Kültür Merkezi Camii İmam-Hatibi Muhammet BAŞKAN'ın sunuculuğunu yaptığı Program, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın ardından, Hünerli Mahallesi Merkez Camii İmam Hatibi Mustafa GÜNAYDIN hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Müftülük binamız ile Kültür Merkezi Camii kapsamında faaliyet gösteren kurslarımızın düzenlediği programın açılış konuşmasını İlçe Müftümüz İbrahim KADIOĞLU yaptı.

Miniklerimizin yıl boyunca öğrendiklerini sergiledikleri birbirinden güzel gösteriler ve arada Kurslardan görüntülerin yer aldığı çeşitli slayt gösterileri programa renk kattı.

Programın sonunda yavrularımıza belgelerini ve hediyelerini dağıtmak üzere Müftü KADIOĞLU ile emekli din görevlilerimizden H.Hafız Tahsin BALTA ve T.D.V. üyesi, ilçemiz eski esnaflarından H.Hafız Mustafa BALTA sahneye gelerek miniklerimize hediyelerini dağıttılar.

Emeği geçen Hocahanımlar, Kurs Aile Birliği Başkanı Ali Naci BEBEK  hocamız ile öğrenci velilerinin de sahneye alınmasıyla toplu fotoğraf çektirdikten sonra program sona erdi.