22.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

İlçe Müftülüğü olarak 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Kutlama Programı 21/11/2019 Perşembe günü saat  14:00' da Yağmur Düğün Salonunda yapıldı. Programa Çarşıbaşı Kaymakam Vekili Vakfıkebir Kaymakamı sayın Mesut YAKUTA, İl Müftüsü sayın Osman AYDIN , Belediye Başkanı Mümin NUHOĞLU,  Konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü sayın Mehmet BİLGİN, İlçe Müftümüz İbrahim GÖRMÜŞ ,Daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur'an-ı Kerimi Merkez Yeni Cami Müezzin Kayyımı Ömer ŞİMŞEK okudu. Açılış konuşmasını İlçe Müftümüz İbrahim GÖRMÜŞ yaptı. Selamlama konuşmasını İl Müftümüz sayın Osman AYDIN yaptılar. Sinevizyon gösterisinin ardından İstemem adlı şiiri Celalettin Ökten Anadolu İmam-Hatip Lisesi Lise 2. sınıf öğrencisi Yasir GÖRMÜŞ okudu. Din görevlisi arkaşların İlahileriyle program devam etti. Bu yılki tema olan "Peygamberimiz ve Aile " konulu Konferansı Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü sayın Mehmet BİLGİN verdi. Katılımın yoğun olduğu program hediye takdimi yapılarak sona erdi.