Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftümüz Tercuman ÖZBEK, ADRB Görevlilerimizden Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice AKYOL ve Merkez Camii İmam Hatibi İsmail Hakkı TOPAL , (bugün 27.03.2018) MERKEZ Mahallemizdeki 2 Ailemizi evlerinde ziyaret edip onlarla sohbet ettiler.
Detay

We are waiting for you with our all İmams (Preachers) in our mosques. Or call us via phone number 0462 681 2469 Dernekpazarı District Mufti
Detay

İlçe Müftümüz Tercuman ÖZBEK, ADRB Görevlilerimizden Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice AKYOL ve Dernekpazarımızın hayırda yarışan teyzelerinden Hanife Yılmaz , (bugün 21.03.2018) GÜLEN ( VİSİR) MAHALLEMİZDEKi gönlü genç 9 Aile büyüğümüzü, evlerinde hasta yataklarında ziyaret edip onlarla sohbet ettiler.
Detay

İlçe Müftümüz Tercuman ÖZBEK ve ADRB Görevlilerimizden Merkez Camii İmam Hatibi İsmail Hakkı TOPAL, Merkez Mahallemizdeki gönlü genç büyüklerimizden Mustafa GÜVELİ'yi, evlerinde hasta yataklarında ziyaret edip onlarla sohbet ettiler.
Detay

İlçe Müftümüz Tercuman ÖZBEK ve ADRB Görevlilerimizden Merkez Camii İmam Hatibi İsmail Hakkı TOPAL, Merkez Mahallemizdeki gönlü genç büyüklerimizden Mustafa BİRİNCİ'yi (BERBER), evlerinde hasta yataklarında ziyaret edip onlarla sohbet ettiler.