28.02.2018

ADRB İlçemiz Güney Mahallesinde Hasta Ziyaretinde.

ADRB'nin Hastalara Yönelik Manevi Destek Ziyaretleri Devam Ediyor...
Dernekpazarı İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun hastalara ve hasta yakınlarına yönelik manevi destek ziyaretleri devam ediyor.
İlçe Müftümüz Tercuman ÖZBEK, ADRB Görevlilerimizden Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice AKYOL ve Dernekpazarımızın hayırda yarışan teyzelerinden Havva teyze, (bugün 28.02.2018) Güney Mahallemizdeki gönlü genç büyüklerimizi, evlerinde hasta yataklarında ziyaret edip onlarla sohbet ettiler.
Diyanet İşleri Başkanlığımız süreli yayınlarından olan "Aile" ve "Aylık Dergi"sini hastalara dağıttılar.
ADRB Büromuz, hastalara büyük moral sağladığını düşündüğümüz hastalarımızı ziyaretlerine devam edecektir.
Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin amin.

Dernekpazarı Müftülüğü