27.03.2018

ADRB'NİN HASTA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.. (MERKEZ MH)

ADRB'NİN HASTALARA YÖNELİK MANEVİ DESTEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.. (MERKEZ MAHALLESİ)

Dernekpazarı İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun hastalara ve hasta yakınlarına yönelik manevi destek ziyaretleri devam ediyor.

İlçe Müftümüz Tercuman ÖZBEK, ADRB Görevlilerimizden Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice AKYOL ve Merkez Camii İmam Hatibi İsmail Hakkı TOPAL , (bugün 27.03.2018) MERKEZ Mahallemizdeki 2 Ailemizi evlerinde ziyaret edip onlarla sohbet ettiler.

Hastalarımıza Diyanet İşleri Başkanlığımız süreli yayınlarından olan "Aile" ve "Aylık Dergi"sini hastalara hediye eden Dernekpazarı Müftüsü Tercuman Özbek, "“Bir Müslüman’a herhangi bir musibet, bir sıkıntı, bir keder, bir üzüntü, bir eziyet, bir gam dokunursa, hatta kendisine bir diken bile batarsa, mutlaka Allah bunları onun günahlarına kefaret yapar.” (Buharî, Marda,1; Müslim, Bir, 52) hadis-i Şerif'ini hatırlatarak içinde bulunduğumuz üç ayların herkese bereket ve şifalar getirmesi temennisinde bulundu.

ADRB Büromuz, hastalara büyük moral sağladığını düşündüğümüz hastalarımızı ziyaretlerine devam edecektir.

Dernekpazarı Müftülüğü