28.03.2018

MİNİKLER İÇİN KUR'ÂN'A GEÇİŞ MERÂSİMİ YAPILDI - DERNEKPAZARI

MİNİKLER İÇİN KUR'ÂN'A GEÇİŞ MERÂSİMİ YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın ‘Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi’ çerçevesinde öğrencilerine kapılarını açan Kur’an Kurslarından biri olan Dernekpazarı Merkez Kur’an Kursu’ndaki minik öğrenciler, Kur’an-ı Kerim öğrenmelerinin sevincini yaşadı.

Dernekpazarı İlçe Müftülüğü Merkez Kur’an Kursu’nda (8-12 yaş aralığında) öğrenim gören 30 öğrenciden; "Şeyda DÜZENLİ, Ayşegül PAKSOY, Elif ÇAKI, Zehra DÜZENLİ, Dilara DÜZEN, İrem BALCI, Ahsen CANSIZ, Zeynep Sude BAYRAM, Züleyha ATALAY, Musa FALCI ve Fatıma AKYOL" adlarındaki toplam 11 öğrencimizin, Kur'an-ı Kerim okumaya geçmesinden dolayı kutlama programı düzenlendi.

Milli ve manevi değerlerine sahip bir neslin yetiştiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür eden Dernekpazarı İlçe Müftüsü Tercuman ÖZBEK, “Yavrularımızın gerek Kuran okumaya başlamaları gerekse temel İslami bilgileri öğrenmeleri, geleceğimiz olan yavrularımız için hayati bir öneme sahiptir. Bu hususta emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyor, yavrularımızı ve ailelerini de göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum” diyerek, miniklerin bir ömür boyu Kuranı ellerinden düşürmemeleri niyazında bulundu.

Allah, Bizleri ve EVLATLARIMIZI, Kur 'an ve Resulullah'ın yolundan ayırmasın. Vatanımıza Göz Diken Hainlere Fırsat Vermesin" dedi.

Çocuklarımızı Kurslarımıza gönderelim lütfen..

Okusunlar Kur''an'ı.. Öğrensinler Din-i Mübîn-i İslâm'ı,
ve Yarınlarda da, sizlerin, geride bırakacağınız, güzel bir DUANIZ Olsunlar.

DERNEKPAZARI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ