11.01.2019

İlçe Müftülüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz Arasında İşbirliği Protokolü

İlçe Müftülüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullar ile İlçe Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere manevi rehberlik ve din hizmeti sunmak; yeteneklerini geliştirmeleri ve vatan, millet, ezan, bayrak gibi milli-manevi değerleri benimsemelerini sağlamak; sigara, alkol ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan gençliği uzak tutmak; bilişim teknolojilerini zarar verecek şekilde kullanılmasını önlemek; öğrencilerin bilgi ve becerilerinin geliştirmek, özgüven ve sorumluluk duygularını artırmak amacıyla  “İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Protokolü Dernekpazarı Kaymakamımız Sn. Murat Yıldız'ın ev sahipliğinde, İlçe Müftümüz Mülayim Bayındır ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fahri Bilici imzaladılar.