21.02.2019

Kuran Sedasıyla Kalpler Sekinete Erdi

İlçe müftülüğümüz tarafından Merkez Camii'nde Kur'an Ziyafeti programı icra edildi. Proğramda Yenice Mahallesi Mevlana Camii İmam Hatib'i Muhammed Mollaibrahimoğlu, Gülen Mahallesi Merkez Camii İmam Hatibi Abdulkadir Kılıç, Akköse Kur'an Kursu Öğreticisi Muharrem Uzun, Çayırbaşı Camii İmam Hatibi Erol Salihoğlu ve Merkez Camii İmam Hatibi İsmail Hakkı Topal Hocalarımızin kıraatlerini dinledik. Eş zamanlı olarak okunan ayetlerin meali projeksiyonla yansıtıldı. Proğramın teknik desteğini Zincirlitaş Camii İmam Hatibi İbrahim Altıntaş hazırladı. Günebakan Mahallesi İmam Hatibi Ahmet Biber' in sunduğu Kuran Ziyafeti proğramı İlçe Müftümüz Mülayim Bayındır'ın kısa bir sohbeti ve duasıyla sona erdi.