03.11.2020

4-6 Yaş Kur'an Kursu Açıldı

Yaklaşık bir yıl önce önce temeli atılarak yapımına başlanan Halil İbrahim Atmaca 4-6 Kur’an Kursu'muzun açılışı 23/10/2020 Cuma günü Pandemi Kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. Açılışa;

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU,

İl Müftümüz Osman AYDIN

Devlet (Eski) Bakanı Eyüp AŞIK,

Of Kaymakamı Hayrettin ÇİÇEK,

Çaykara Kaymakamı Osman ÇELİKKOL,

Of Belediye Başkan V. Ömer ÇAKIROĞLU,

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK

Sürmene İlçe Müftüsü Abdullah ÇOBANOĞLU

Araklı İlçe Müftüsü Abdulkerim TOHUMCU

ve ilçemiz içinden-dışından bir çok misafir katıldı.

Dernekpazarı Kaymakamımız Murat YILDIZ, açılış töreninde yaptığı konuşmada “İnşaası gerçekleşen yapının arsasını eğitim hizmetlerine ilk bağışlayan (merhum) İbrahim CANSIZ ile kursumuzun ismini aldığı (merhum) Halil İbrahim ATMACA’ya Cenab-ı Allah’tan (cc)”rahmet diledi.

Bina yapımını finanse eden/gerçekleştiren Hayırsever İşadamı Ayhan ATMACA’ya, Arsayı Müftülüğümüze tahsis eden Dernekpazarı Kkd Vakfına, Çevre düzenlemesini gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesine ve İlçe Müftümüz Mülayim BAYINDIR’a Teşekkür ederek Kaymakamlık Teşekkür Plaketi takdim edildi.

Selamlama konuşmalarından sonra 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri koro halinde ilahi okudular. Plaket ve Teşekkür Belgesi takdiminden sonra İlçe Müftümüz Mülayim BAYINDIR’ın yaptığı dua ile kurdele kesilerek açılışı gerçekleşti.

3 derslik, etkinlik salonu,  yemekhane-mutfak, 2 ayrı çocuk lavabo bölümü, 2 idari bölüm, oyun parkı ve yeşil alanın yer aldığı tam donanımlı Halil İbrahim Atmaca 4-6 Yaş Kur’an Kursu’muz ilçemize ve yöremize hayırlı olsun.