16.01.2023

Zümre Toplantısı Yapıldı

Trabzon Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Dernekpazarı’’nda hafızlık eğitimi veren Kur'an Kursları yönetici ve öğreticileriyle zümre toplantısı düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı Ayşe YILMAZ’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, hafızlık eğitimi verilen Kur'an kurslarında eğitim faaliyetlerinin daha verimli kılınması için istişarelerde bulunuldu.

İlçe Müftümüz Sinan TAŞKIRAN, Trabzon İl Müftülüğü Şube Müdürü Seyfullah HACIFETTAHOĞLU’nun ve Kur'an kursu öğreticilerinin tecrübe paylaşımında bulunduğu toplantıda, karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri, yapılması düşünülen proje ve etkinliklerin planlanması, eğitim öğretim ortamının iyileştirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve hafızlık eğitiminin niteliğini artırılması konuları masaya yatırıldı.