Hayrat Müftülüğü

. Hayrat İlçe Müftülüğü olarak dışarda alanı olan camilerimizde sosyal mesafe kurallarına uyarak cami avlularında gerekli çalışmalar yapılmış olup, hava şartları musaade ettiği ölçüde Cuma namazını cami avlularında eda ettik.

Hayrat İlçe Müftülüğü Mart ayı personel toplantısı İlçe Müftü Vekili Hüseyin İSPİROĞLU Hocamızın başkanlığında Müftülük Toplandı salonunda 16.03.2020 Pazartesi günü saat 9.30 da başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Ömer BALABAN ve Hayrat İlçe Müftü Vekili Hüseyin İSPİROĞLU hocamız 03.03.2020 Salı günü saat 11.30 da müftülüğümüze bağlı 4-6yaş grubu Kuran Kursumuzu ziyaret ettiler.

Hayrat İlçe Müftülüğü Şubat ayı personel toplantısı İlçe Müftü Vekili Hüseyin İSPİROĞLU hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda 18.02.2020 Salı günü Saat: 10.30’da başladı.

Hayrat İlçe Müftülüğünde görev yapmakta olan ilçe müftümüz Mustafa KAYIŞ’ın Yozgat Sorgun ilçesine tayini çıkması sebebiyle İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ’a veda yemeği düzenlendi.

Hayrat İlçe Müftülüğü Ocak ayı personel toplantısı İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda 23.01.2020 Perşembe günü Saat: 09.00’da başladı.

Hayrat İlçe Müftülüğü Aralık ayı personel toplantısı İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda 16.12.2019 Pazartesi günü Saat: 09.00’da başladı.