23.01.2020

OCAK AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Hayrat İlçe Müftülüğü Ocak ayı personel toplantısı İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda 23.01.2020 Perşembe günü Saat: 09.00’da başladı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyumlar katıldı.

Hayrat Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Umur KÖSE hocamızın Kur’an tilavetinin ardından toplantı başladı

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığımızdan ve Mülki amirlerden gönderilen talimat ve tebligatların duyurulması, Temel Aile Bilinci Eğitim Projesi, Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması, 2020 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları, Cami Engelli Buluşması, Toplumsal Uyuma Yönelik Etkinlikler, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi, Hac Ve Umre İşlemleri hk., Gençlere Yönelik Dergi, Engelliler ve Gençlik Koordinatörlüğünün Çalışmaları, Camilerin İç ve Dış Temizlikleri, vb. konular görüşüldü.

Toplantı, Müftümüz Mustafa KAYIŞ’ın açıklamaları, bilgi alışverişinde bulunulması, dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından Trabzon Ortahisar Vaizi olan Süleyman KAYIŞ ve Mustafa ER hocalarımızın Temel Aile Bilinci Projesiyle ilgili sunumunun ardından sona erdi.