27.01.2020

İLÇE MÜFTÜMÜZE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Hayrat İlçe Müftülüğünde görev yapmakta olan ilçe müftümüz Mustafa KAYIŞ’ın Yozgat Sorgun ilçesine tayini çıkması sebebiyle İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ’a veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine İl Müftümüz Osman AYDIN, Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol TİRYAKİ, İl Müftü Yardımcısı Sıtkı KAYA,  Rize İl Müftü Yardımcısı Naci ÇAKMAKÇI, İlçe Kaymakamımız İbrahim ŞENKON, İlçe Belediye Başkanımız Mehmet NUHOĞLU, D.İ.B. Baş Müfettişimiz Mahmut GÖL, İl Müftü Yardımcımız Muhammet SUİÇMEZ, Diğer İlçe Müftülerimiz, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Din Görevlilerimiz, Kuran Kursu Dernek Yöneticileri ve vatandaşlarımız programımıza katılım sağladı.

Programımız Engin KOÇ hocamızın sunumu ve Nurullah ALBAYRAK hocamızın Kur’an tilavetiyle başladı. İlçe müftülüğümüzün en eski çalışanı olan Lütfü KARAAHMETOĞLU hocamız görev süresi boyunca edinmiş olduğu deneyimler hakkında konuşmada bulundu. Akabinde Hayrat İlçe Müftülüğü Personeli adına İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdiminde bulunuldu. İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ’ta İlçe Kaymakamımız İbrahim ŞENKON’a, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet NUHOĞLU’na, Hayrat Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet İMAMOĞLU’na, Din Görevlilerimize ve yardımsever vatandaşlarımıza uyum içerisinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı plaket takdiminde bulundu. Ayrıca İlçe Kaymakamımız İbrahim ŞENKON İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ'a Başarı Belgesi takdim etti. Hayrat Belediye Başkanı Mehmet NUHOĞLU, İl Müftümüz Osman AYDIN ve İlçe Kaymakamımız İbrahim ŞENKON İlçe Müftümüz hakkında konuşma yapmasının ardından programa katılımda bulunan misafirlerimize ikramda bulunuldu.

İkram sonrasında İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ konuşmada bulunarak “Üç yıl boyunca çalışmalarımızda bizlere katkı sağlayan Sayın Kaymakamıma, Sayın Belediye başkanıma, Daire amiri arkadaşlarıma, Siyasi Partilerimizin ilçe başkanlarına, mahalle muhtarlarımıza, çalışmalarımızda maddi manevi yönden bizi destekleyen hayırsever vatandaşlarımıza, esnafımıza, yaptığımız cami içi ve dışı programlarımızda bizleri yalnız bırakmayan halkımıza, yaptığımız çalışmalarda yanımızda yer alıp destek veren Din Görevlisi arkadaşlarıma teşekkür ediyor Allah’a ısmarladık diyorum.” dedi.

İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ ile vedalaşma ardından program sona erdi. İlçe Müftümüz Mustafa KAYIŞ’a görev süresi içerisinde göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılarının devamını dileriz.