18.02.2020

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Hayrat İlçe Müftülüğü Şubat ayı personel toplantısı İlçe Müftü Vekili Hüseyin İSPİROĞLU hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda 18.02.2020 Salı günü Saat: 10.30’da başladı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyum ve Kuran Kursu Öğreticileri katıldı.

Hayrat Pazarönü Mahallesi Merkez Camii İmam-Hatibi Engin KOÇ hocamızın Kur’an tilavetinin ardından toplantı başladı.

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığımızdan ve Mülki amirlerden gönderilen talimat ve tebligatların duyurulması, IV. Dönem Aşere Takrib Kursu Sınav Duyurusu, Temel Aile Bilinci Eğitim Projesi, 250Bin Şehidimize 250 Bin Hatm-i Şerif Okuma Kampanyası, Zekât-Fitre, Cami Dersleri, Ulusal Sempozyum Duyurusu, Kuran Kursu Ders Saatleri, Nöbet Çizelgeleri, Corona Virüsü vb. konular görüşüldü.

Toplantı, İlçe Müftü Vekili Hüseyin İSPİROĞLU’nun açıklamaları, bilgi alışverişinde bulunulması, dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından sona erdi.