16.03.2020

MART AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Hayrat İlçe Müftülüğü Mart ayı personel toplantısı İlçe Müftü Vekili Hüseyin İSPİROĞLU Hocamızın başkanlığında Müftülük Toplandı salonunda 16.03.2020 Pazartesi günü saat 9.30 da başladı. Toplantıya Müftülüğümüzde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyum hocalarımızın katılımıyla başladı.

Toplantıya Hayrat Toplum Sağlım Merkezinden gelen görevli personelin güncel konumuz olan Koronavirüs salgını hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Merkez Camii Müezzin Kayyum Umur KÖSE hocamızın Kuran Tilavetinin ardından toplantı başladı.

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığımızdan gönderilen talimat ve tebliğatların duyurulması 2020 Yılı Fitre Miktarı, Kudüs Ziyareti ve Kudüs Bağlantılı Umre Turları, Hac ve Umre işlemleri, 81 İlde 81 Bin Genç ile Kudüs için Duadayız Etkinliği v.b konular görüşüldü.

Toplandı İlçe Müftü Vekili Hüseyin İSPİROĞLU’nun açıklamaları, bilgi alış verişinde bulunulması, dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından sona erdi.