16.05.2022

"NAMAZI YAŞAYIP NAMAZLA DİRİLMEK" KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Hayrat İlçe Müftülüğümüz tarafından 16.05.2022 Pazartesi günü saat 14.00’da belediye binası konferans salonunda İlahiyatçı/Yazar Ahmet BULUT'un “Namazı Yaşayıp Namazla Dirilmek” adlı konferansı münasebetiyle program düzenlendi.

Programa Din Görevlisi Meslektaşlarımız, Öğretmen ve Öğrencilerimiz ve kıymetli halkımız katılım sağladı.

Program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayıp; Merkez Camii İmam Hatibi Hafız Recep DEMİRCİ hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Hayrat İlçe Müftümüz Sayın Ahmet CEBECİ açılış konuşmalarını yaptı.

Konuğumuz İlahiyatçı/Yazar Ahmet BULUT “Namazı Yaşayıp Namazla Dirilmek” konulu konferansını sundu.

Program sonunda İlçe Müftümüz Ahmet CEBECİ konuğumuz Ahmet BULUT’a hediye takdiminde bulundu.

Programımız, katılımcılarımızın konuğumuz Ahmet BULUT hocamızın kitap imzalaması ve fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Hayrat İlçe Müftülüğümüz olarak davetimize icabet eden Ahmet BULUT'a, programımıza katılım sağlayan Öğretmen ve öğrencilerimize, yoğun ilgi gösteren bütün kıymetli misafirlerimize, programın hazırlanması ve icrasında emeği geçen değerli meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.