14.07.2023

YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZDEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE VEFA PROGRAMI

Yaz Kur'an Kurslarımızda eğitim gören, ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin bilinçlendirilmesine yönelik Maçka Merkez Camii'nde 15 Temmuz Programı düzenlendi.
Program; Yaz Kur'an Kurslarımızda eğitim gören çocuklarımızdan Kur'an-Kerim tilaveti, günün anlam ve önemine dair İlçe Müftümüz Mehmet CEBECİ hocamızın konuşmaları, ilahilerin okunması, "30 Kuş" şiirinin okunması, şehitlik ile ilgili ayet ve hadislerin okunması, 15 Temmuz şehitlerimizden Ömer Halisdemir, Abdullah Tayyip Olçok, Samet Uslu, Sedat Kaplan, Ayşe Aykaç, Türkan Türkmen, Tekin ve Bülent Aydın, Ahmet ve Mehmet Oruç'un biyografilerinin okunmasından sonra Yaz Kur’an Kursu öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapmış olduğu dua ile program sona erdi.Cami çıkışında bütün çocuklarımıza dondurma ikram edildi.
Programa, İlçe Müftümüz Mehmet CEBECi, Şube Müdürü Bünyamin KAYA, Din Hizmetleri Uzmanı Muhammed KAYAOĞLU, Camilerimizin İmam-Hatipleri iştirak etti.
Programın hazırlanmasında büyük emeği olan Kur'an Kursu Öğreticilerimiz Zeynep TÜFEK, Sümeyye Hacer ŞAHİN, Rabia Nur BULUT, Elif BAYRAKTAR ve Saliha Saadet GÜLER’e çok teşekkür ederiz.
Bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.