21.07.2023

ÇATALTEPE ŞEHiTLERiMiZ iÇiN PROGRAM DÜZENLENDi

1916 Osmanlı-Rus savaşında şehit olan askerlerin bulunduğu Çataltepe Şehitliği'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da anma programı gerçekleştirildi. Çataltepe Şehitlik alanında Cuma namazı öncesi Çataltepe ve tüm şehitlerimize ithafen Yasin-i Şerif okundu. İlçe Müftümüz Mehmet CEBECİ daha önceden şehitlerimiz için okunan Hatm-i Şeriflerin duasını yaptı. Kayıtlı 80, kayıtsız 400 şehidimizin olduğu #ÇataltepeŞehitliği'nde açık alanda İlçe Müftümüz Mehmet Cebeci Cuma namazını kıldırdı.
Programa Kaymakamımız Sayın Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK, Belediye Başkanımız Sayın Koray KOÇHAN, İlçe Müftümüz Mehmet CEBECİ, Emekli Maçka Eski Müftüsü Hasan DEĞİRMENCİ, İlçe Uzman Vaizi Sefer Bostan, Din Hizmetleri Uzmanı Muhammed Kayaoğlu, Üsküdar Selimiye Camii İmam Hatibi Zafer AKYÜZ ve Galyan Çataltepe Şehitliği Derneği Başkanı Ali Himmet İSKENDEROĞLU, kurum amirlerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.
Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.