18.01.2019

SİYERİ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI

Fahri Kainat Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın örnek hayatını daha yakından tanıma, evrensel ahlakını ve ilkelerini öğrenme amacıyla ilçe müftülüğümüzce ilçemizde eğitim gören Lise öğrencileri arasında Siyeri Nebi bilgi yarışması gerçekleştirildi.

12.01.2019 tarihinde Şehit Ali Bulut ilköğretim okulunda gerçekleştirilen yarışmaya 150 öğrenci iştirak etti. Yarışmaya katılan öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından İrfan YÜCEL’in “Peygamberimizin Hayatı” adlı eserinden çoktan seçmeli 80 soru soruldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri ilçe kaymakamı sayın Eyüp FIRAT, ilçe müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU, ve ilçe Milli Eğitim müdürü İdris KABAHASANOĞLU tarafından takdim edildi.

İlçe birincisine tam altın, ilçe ikincisine yarım altın, ilçe üçüncüsüne çeyrek altın, ayrıca her okul birincisine de çeyrek altın hediye edildi.

Siyeri Nebi yarışmasında dereceye giren ilçemiz birinci, ikinci, üçüncü öğrencilerimiz.

S.No.

Okul