24.01.2020

YARDIMLARIMIZ İDLİB’E

İlçe müftülüğümüzce Suriye’nin İdlib vilayetinde yaşayıp yoğun bombalara maruz kalan, yok edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan, kış mevsiminde evlerini ve yurtlarını terk etmeye zorlanan, çoluk çocuk yaşlı ihtiyar yollara düşen Müslüman kardeşlerimiz için ayni ve nakdi yardım kampanyası başlattık.

Yardım kampanyamız, nakdi yardımların yanı sıra yorgan, yatak, bataniye, giyim eşyası, uzun süre bozulmayacak kuru gıda maddeleri, eğitim materyalleri, kırtasiye malzemeleri vb. malzemelerden oluşmaktadır. 20 Ocak günü bütün camilerimizden başlattığımız kampanya hayır sever halkımız büyük bir teveccüh gösteriyor.28 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek olan yardım kampanyamıza vatandaşlarımızın desteğini beklemekteyiz.