10.03.2020

TIRLARIMIZ İDLİB’E

İlçe müftülüğümüzce 20 Ocak ile 28 Şubat tarihleri arasında Suriye’nin İdlib Vilayetindeki Müslüman kardeşlerimiz için düzenlediğimiz nakdi ve ayni yardım kampanyamızı tamamladık.

Yardım kampanyamız nakdi yardımın yanı sıra yatak, yorgan, battaniye, giyim eşyası, kuru gıda maddeleri, temel tüketim maddeleri, temizlik maddeleri, eğitim materyalleri, kırtasiye malzemeleri vb. eşyalardan oluşturuldu.

Uğurlama programına İlçe Kaymakamı Eyüp FIRAT, Belediye başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU, İlçe müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU, din görevlileri ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

İlçe müftüsü, dünyanın neresinde olursa olsun ,daima mazlumların ve mağdurların yanında yer alan onlara kol kanat geren, onları kaderlerine terk etmeyen ayni ve nakdi yardımlarını esirgemeyen, maddi ve manevi desteklerini seferber eden hayırsever Of halkına teşekkür ederek, milletimize, devletimize ve bütün Müslümanlara dua etti.

Dua programından sonra eşya dolu bir tır ve bir araç dualarla İdlib’e uğurlandı.