06.04.2020

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan, her hangi bir işi olmayan, temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan, ihtiyaç sahipleri için Devletimizin başlattığı, BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM kampanyasına Of ilçemizdeki bütün din görevlilerimiz zekatları ve bağışları ile yardım kampanyasına iştirak ettiler.

Ayrıca 10 din görevlimiz Kaymakamlıkça Sosyal Vefa Gurubunda yardımpaketlerini dağıtmak, maaşlarını çekmek, market alışverişlerini yapmakla görevlendirilmişlerdir. Ayrıca her mahallemizdeki din görevlilerimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetinde benzer görevler yapmaktadırlar.

Yine T.D.V. Of şubesi olarak mağduriyetlerini tesbit ettiğimiz, ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri oluşturarak evlerine teslim ettik.

Corona virüs salgınından korunmak için müftülüğümüzde çalışan görevlilerimizi hizmet aksamayacak şekilde idari izine ayırdık.

Corona virüs sebebi ile Of ilçe müftülüğü hizmet binamızı, bütün kur’an kurslarımızı, merkez ve mahallelerimizdeki camilerimizin dezenfektesi ve temizliği Büyükşehir Belediyesi, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din görevlilerimiz tarafından yerine getirilmiştir.