10.07.2020

BAŞARI BELGESİ ALDILAR

Corona Virüs (Covid-19) salgın hastalığı süresince Of kaymakamlığı sosyal vefa guruplarında yer alarak, sokağa çıkamayan, kendi temel ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşlarımızın bil umum ihtiyaçlarını karşılamada büyük özveri ile çalışan İlçe müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU, müftülüğümüz şube müdürü Hasan AYYILDIZ ve 35 din görevlimize Of Kaymakamı Eyüp FIRAT Başarı belgelerini takdim etti. Kaymakam bey, merasimde yaptığı konuşmada ilçe müftülüğümüze bağlı din görevlilerimizin ihtiyaç halinde çalışmalarıyla hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını memnuniyetle müşahede ettiğini de dile getirdi. İlçe müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU’da din görevlilerimizin devletimizin emrinde ve halkımızın hizmetinde olduklarını ifade etti.