01.02.2023

Büyük Gençlik Buluşmalarımız Devam Ediyor

İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ'ın başlattığı gençlik buluşmaları bugün de devam etti.
     Buluşmamız Sabah namazı buluşmalarımıza aralıksız devam eden öğrencilerimizle Yemişalan Mahallesi Mimar Sinan Camiinde gerçekleşti.
     İl Müftümüz Selami AYDIN, İlçe Kaymakamımız Yiğit Yaşar DEMİRER, Belediye Başkanımız Salim Salih SARIALİOĞLU, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU, Milli Eğitim Müdürümüz İdris KABAHASANOĞLU, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
     Sohbet havasında geçen buluşmada ikramlar, namaz, sohbet programı ile devam etti.
     Gençlerimize yarıyıl tatilinde başarılar diler, çok kıymetli misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.
     Bizleri ağırlayan Yusuf AYDIN hocamıza, Yeşilyurt Ailesi ve Mustafa YEŞİLYURT hocamıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.