20.11.2018

CAMİ GENÇLİK KOLLARIMIZIN AMASYA GEZİSİ

Müftülüğümüz “Caminin Ziyneti Toplumun Gençleri” isimli projeye katılan 300 genci Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda, şehzadeler şehri Amasya gezisine gönderdi.
Trabzon İl Müftü Yardımcısı Muhammet SUİÇMEZ, gençleri uğurlama proğramına katılarak, Gençlerin ülkemizin geleceği olduğunu, milli ve manevi değerlerimize bağlı bir gençlik yetiştirmenin yarının Türkiye’sini inşa etmek olduğunu söyledi. Gençlerimizin her zaman yanındayız diyen SUİÇMEZ “Gençlik geleceğimizdir” dedi.
   Ortahisar İlçe Müftümüz Selami BAĞCI da dua ederek, gençlere hayırlı yolculuklar diledi. BAĞCI “Gençlere hizmet etmek geleceğimize hizmet etmektir. Ortahisar Müftülüğü olarak her zaman gençlikle ilgili faaliyetlere destek olacağız” ifadelerini kullandı.

Proje sorumlusu Orta Hisar İlçe Vaizi Ahmet TAŞ, 2 yıldır yürüttükleri bu projenin temel hedefinin; inançlı, bilgili ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunu vurguladı…

İl Müftülüğü himayesinde gerçekleştirilen Cami Gençlik kollarımıza yönelik Amasya Gezisi etkinlik programı  Cami Gençlik kollarının yanı sıra   İlçe Vaizlerimizden Ahmet TAŞ, İlçe Murakıplarımızdan Cengiz TÜFEKÇİ ve bazı hocalarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

08/11/2018 ‘da başlayan  Program Amasya’daki tarihi ve kültürel yerlerin ziyaretinin ardından 10/11/2018 Pazar Günü Trabzon’a dönülmesiyle son buldu.