25.02.2019

SİBER SUÇLARLA MÜCADELE

Müftülüğümüzce hazırlanan “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Camilerimizde oluşturulan gençlik kollarına yönelik 22 Şubat 2019 Cuma günü saat: 18.30’da İl Müftülüğümüzün Niyazi ŞAHİNBAŞOĞLU konferans salonunda, Siber Suçlar konulu bir konferans düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Osman AYDIN, İl Müftü Yardımcısı Sıdkı KAYA, İlçe Müftümüz Selami BAĞCI, Şube Müdürümüz,  Vaizlerimiz, Din Hizmetleri Uzmanımız, Daire personelimiz,  Din Görevlileri, Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Kur’anı Kerim Tilaveti ile başlamış olup ardından İlçe Müftüsü Selami BAĞCI’nın selamlama konuşması, İl Müftüsü Osman AYDIN’ın açılış konuşması daha sonra Trabzon Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü personellerinden Aslan ÖZDEMİR ve İlhan TOZLUYURT tarafından Siber Suçlarla ilgili oldukça verimli bir sunum gerçekleştirildi

Program; konferansın konusuyla alakalı sorulan soruları doğru cevaplayan gençlerimize çeşitli hediyelerin verilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından yemek ikramı ile sona erdi. Toplantıya katılan değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.