12.03.2019

FUTBOL TURNUVASI

Ortahisar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Cami Gençlik Kollarına yönelik  2019 Yılı Gençlik Futbol Turnuvası düzenlendi. “Caminin Ziyneti Toplumun Gençleri” adlı proje kapsamında düzenlenen turnuvaya lise ve ortaokul düzeyinde 22 takım katıldı. Turnuva Erdoğdu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nin  sahasında 9-10 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Lise kategorisinde  Bahçecik Fatih Küçük Cami şampiyon olurken, Ortaokul kategorisinde Kaymaklı Mahallesi Cami gençlik takımı şampiyon oldu. Lise düzeyinde 2.liği Kaymaklı Mahallesi Cami, 3.lüğü ise Kaymaklı Kanuni Sultan Süleyman Cami aldı. Ortaokullarda 2.liği Ali Şükrü Paşa Cami, 3.lüğü Erdoğdu Tahtalı Cami gençlik takımı kazandı.

Kupa törenine Valimiz İsmail USTAOĞLU, İl Müftümüz Osman AYDIN, İlçe Müftümüz Selami BAĞCI ve Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali TURAN katıldı. Lise ve Ortaokul düzeyinde dereceye giren takımlara kupalarını veren Valimiz İsmail USTAOĞLU gençleri tebrik ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.