29.04.2019

“GENÇLİĞİN CAMİ RİBATI”

Müftülüğümüzce Cami Gençlik kollarımıza yönelik İl Müftülüğümüz himayesinde,  Vaizimiz Ahmet TAŞ‘ın Koordinasyonluğunda “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Camilerimizde oluşturulan gençlik kollarına yönelik İl Müftülüğü Niyazişahinbaşoğlu Konferans Salonunda “Gençliğin Cami Ribatı” konulu bir konferans düzenlendi.

Programa İl Müftü yardımcısı Sıdkı KAYA, Ortahisar İlçe Müftü Vekili Ahmet YAKUPHAN, Vaizlerimiz Din Hizmetleri Uzmanımız, Daire personelimiz, İmam hatip ve Müezzin Kayyımlarımız ile Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftü Vekili Ahmet YAKUPHAN tarafından yapılan selamlama konuşması ve  İl Müftü yardımcısı Sıdkı KAYA tarafından yapılan açılış konuşması ile devam edip ardından İLAHİYAT FAKÜLTESİ  Dr.Öğr.Üyesi SELİM DEMİRCİ tarafından GENÇLİĞİN CAMİ RİBATI ile ilgili oldukça verimli bir sunum gerçekleştirildi.

Program; Cami Gençlik Kollarımıza yönelik futbol turnuvasında birinci, ikinci ve üçüncü olanlara çeşitli hediyelerin verilmesi, projede emeği geçen din gönüllülerimize teşekkür belgesi takdimi ve  fotoğraf çekiminin ardından ikramı ile sona erdi. Toplantıya katılan değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.