16.05.2019

“KEVSER ÇOCUK EVLERİNDE BULUNAN ÇOCUKLARA VE CAMİ GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİMİZE YÖNELİK İFTAR PROGRAMI”

Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı Kevser çocuk evlerinde bulunan çocuklara ve Cami gençlik kolları üyelerimize yönelik Müftülüğümüze bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Camii Müştemilatında 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü iftar programı düzelendi.
Programa; İl müftüsü Osman AYDIN, İl müftü yardımcısı Sıtkı KAYA,  İlçe müftümüz Selami BAĞCI, Sosyal Hizmetler Kuruluş Müdürü Mustafa ÇATAL, İl müftülüğü şube müdürü Osman KÜÇÜK, müftülüğümüz Vaizi ve Gençlik Kordinatorü Ahmet TAŞ, Murakıplarımız Zeki ŞENGÜL, Cengiz TÜFEKÇİ, Din Hizmetleri Uzmanı Bekir BEKTAŞ,  Çocuk evleri sorumluları Din görevlilerimiz ve çok sayıda davetli katılmıştır.
Kur’anı kerim okunmasıyla başlayan program çocuklar tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etmiş olup, ardından  İl Müftümüz Osman AYDIN gençlere yönelik yapmış olduğu konuşmayla devam etti. Konuşmanın ardından program  iftar yemeği ile devam etmiş olup ilçe müftümüz Selami BAĞCI’nın tüm Müslümanlar için yaptığı dua ile program sona ermiştir..

Programın hazırlanmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun.