19.02.2021

'Cami Görevlilerimiz Çocuklarla Çevrimiçi Buluşuyor'

İlçe Müftümüz, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan bu projeyi sahiplenerek çocuklarımızı yönlendiren Kıymetli Velilerimize, yarıyıl tatili boyunca Kur'an-ı Kerim'i okuyabilmek, Temel Dini Bilgileri öğrenebilmek için Çevrimiçi bağlanarak eğitim gören birbirinden değerli çocuklarımıza ve emeği geçen Din Gönüllüsü Görevlilerimize teşekkür etti. Değerli Hocalarımız ise bu süre zarfında çocuklarımızı sıkmadan onlara bir şeyler öğretebilmenin verdiği huzurla çalışmalara devam edeceklerini belirterek böyle bir programın düzenlenmesinde emeği geçen Müftümüze teşekkür ettiler. Program çocuklarımızın yarıyıl tatili boyunca öğrendikleri sure ve dualardan istediklerini okumalarının ardından sona erdi.