08.07.2019

ORTAOKULLAR ARASI RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI YAPILDI

Topluma din konusunda rehberlik etmekle görevli olan Başkanlığımız, istikbalimizin teminatı olan gençlere yönelik dini ve kültürel çalışmalar yürütmektedir. Söz konusu çalışmaların daha etkin, verimli, kaliteli ve sürekli hale gelebilmesi, farklı gençlik kategorilerine özel etkinliklerin koordinasyon içerisinde gerçekleştirilmesi ile mümkün olabilecektir. 2019 yılı Ramazan ayının teması olarak belirlenen infak konusuna yönelik bir farkındalık oluşturmak amacıyla "Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması" İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenmiştir.

Resim yarışmasına katılan öğrencileremiz arasından Adem GELDİ birinci oldu ve İlçemiz Müftüsü Hüseyin HACIFETTAHOĞLU tarafından ödüllendirildi.