17.04.2020

ŞALPAZARI MÜFTÜLÜĞÜ HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını nedeniyle, devletimiz halkımızın sağlığını korumak için 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza evde kalma zorunluluğu getirmiştir

Bu sıkıntılı süreçte Peygamberimiz (s.a.v)’in “Kim bir müminin sıkıntısını giderirse, Allah’ta onun kıyamet günü sıkıntısını giderir.” hadisi şerifini düstur edinen müftülük personelimiz, bir nebze olsun halkımızın sıkıntısını giderme yolunda azami gayret sarf etmektedir. Bu vesileyle Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli olmaları hasebiyle gönüllü olarak yaşlılarımızın maaşlarını çekip, erzak ihtiyaçlarını evlerine kadar götürmektedirler. Aynı zamanda devletimizin dar gelirli vatandaşlarımıza yaptığı nakdi yardımları da yine halkımıza ulaştırmaktadırlar.

Görevlilerimiz yaptıkları bu hizmetler vesilesiyle halkımızın gönülden dualarını almaktadırlar. Bu vesileyle anılan hizmetleri gerçekleştiren müftülük personelimize teşekkür ediyor cenabı Hak’tan iki cihan saadeti niyaz ediyorum.

Hüseyin HACIFETTAHOĞLU

İlçe Müftüsü