23.12.2019

“Evliliğe İlk Adım Seminerleri” Devam Ediyor

İl Müftülüğümüz bünyesinde "Evliliğe İlk Adım Seminerleri”nin ikincisi 28-29 Aralık tarihlerinde 11:00 ile 15:00 saatleri arasında ADRB Meydan Şubesi’nde gerçekleştirilecektir. Aile kurumunu tüm boyutlarıyla özet şekilde ele alan ve 8 farklı konudan oluşan seminerler alanında uzman personelimiz tarafından sunulacaktır. Seminerlere evlilik hazırlığı içerisinde olan kimselerin yanı sıra evli çiftler de katılabileceklerdir.

Seminer konuları ise şu şekildedir: “Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik”, “Ailemin İletişim Dili”, “Ailede İffet ve Mahremiyet”, “Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun”, “Çocukla Şenlenen Yuvalar”, “Nikâh ve Sorumlulukları”, “Evlilikle Büyüyen Ailem”, “Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı.”

Detaylı bilgi ve kayıt için İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu İletişim: 04623223072