10.07.2024

HAFIZLIK YARIŞMASI BÖLGE FİNALİ 1. ve 2. Sİ TRABZON’DAN

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında personelin yeteneklerini geliştirmek ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen "Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması ve Hafızlık Yarışması Bölge Finali" çevrim içi olarak gerçekleşti.

Hafızlık Yarışması Erkek Kategorisinde Trabzon Ortahisar İlçe Müftülüğüne Çimento Fabrika Camii Müezzin Kayyımı Yusuf Yılmaz, Kadınlar kategorisinde ise Ortahisar Pelitli Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi Hanife Kıran Bölge Finalinde İlimizi temsil etti.

Çevrim içi olarak gerçekleşen yarışmalarda Erkekler kategorisinde Hafızlık Yarışmasında Müezzin Kayyım Yusuf Yılmaz 1. oldu.

Kadınlar kategorisinde ise İlimizi temsil eden Kur’an Kursu Öğreticisi Hanife Kıran Bölge 2.si olmuştur.

Hocalarımızı Tebrik Ediyor Başarılarının Devamını Diliyoruz.