05.10.2024

GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

İl Müftülüğümüzce "Mevldi-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle gençlere yönelik "Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi.

Beşirli Sahil Camii'nde gerçekleştirilen programda Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, İl Müftüsü Selami Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri gençlerle buluştu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Dr. Şaban Kondi'nin sabah namazını kıldırmasının ardından din görevlilerimizce ilahi kasideler okundu.

Program Dr.kondi'nin gençlere "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu sohbeti ile devam etti ve "Dünyada hayatının her alanı en açık bir şekilde anlatılan şahsiyettir Hz. Peygamber. En çok hayatı yazılan, tarihin akışını değiştiren şahsiyettir. " dedi.

Program yapılan dua ve ikramla son buldu.