09.10.2024

TRABZON İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN DİN GÖREVLİLERİ ARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Trabzon İl Müftülüğü, , Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında din görevlileri arasındaki sosyal ilişkileri güçlendirmek ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla futbol turnuvası düzenledi. İl Müftüsü, İlçe Müftüleri ve çok sayıda din görevlisinin katıldığı turnuva, yoğun ilgi gördü.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuva maçlarında finale kalan takımlar belli oldu ve bu takımlar, yarın büyük finalde karşı karşıya gelecekler. Maçlar boyunca gösterilen performans ve centilmenlik örneği, izleyenler tarafından takdirle karşılandı.

Müftü Aydın'dan Katılımcılara Teşekkür

İl Müftüsü Selami Aydın, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederek şunları ifade etti: "Din görevlilerimiz arasındaki dayanışma ve kardeşlik duygusunu güçlendirmek amacıyla bu tür etkinlikler düzenlemek bizler için çok önemli. Finale kalan takımlara başarılar diliyor, sporun ruhuna uygun bir final maçı olmasını temenni ediyorum."

Final Heyecanı Yarın

Final karşılaşması yarın gerçekleşecek ve şampiyonluk için sahaya çıkacak takımlar, galibiyet için tüm güçlerini ortaya koyacak. Tüm din görevlileri ve spor severler, büyük finali sabırsızlıkla bekliyor.