07.01.2020

“İl Geneli ADRB Koordinatörler Toplantısı” Yapıldı

06.01.2020 Pazartesi günü saat 15:00’de Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesi toplantı salonunda “İl Geneli ADRB Koordinatörler Toplantısı” yapıldı. Toplantıya İl Müftümüz Osman Aydın, İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe ve ADRB Koordinatörleri katıldı.

Toplantıda, “Evliliğe İlk Adım” seminerlerinin ilçelerdeki işleyişi, “Temel Aile Bilinci” ve 4-6 yaş veli seminerleri, personel eşlerine yönelik yapılabilecek çalışmalar, cenaze merasimleri konusunda bilinçlendirme faaliyetleri, engelli ailelerine yönelik moral ve motivasyon çalışmaları, ADRB tanıtım faaliyetleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayımlarından özellikle “Ailem Dergisi”nin tanıtımı konusunda nelerin yapılabileceği gündem edildi. Toplantıda ayrıca Vakfıkebir ADRB İlçe Koordinatörü Vaize Hatice Semiz de bir sunum yaptı. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.