24.02.2020

Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Sınavı’na Katılan Çocuklarımız İle Bir Araya Gelindi

İl müftülüğümüz bünyesinde Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Sınavı’na katılan çocuk evleri ve çocuk evleri sitelerinde bulunan çocuklarımıza 21 Şubat Cuma günü saat 19:00’da yemek ikram edildi. Yemeğe Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, kıymetli eşi Şenay Ustaoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt, il müftümüz Osman Aydın, il müftü yardımcımız Melek Menteşe, Ortahisar İlçe Müftüsü Selami Bağcı, bu evlerde görevli olan vaizlerimiz, imamlarımız, bazı yöneticiler ve öğretmenler katıldı.

Programda umre ödülü kazanan iki çocuğumuz Kur'an ı Kerim ve şiir okudu. Program, dereceye giren çocuklarımız ile yarışmaya katılan diğer tüm çocuklarımıza Trabzon Valisi ve kıymetli eşi tarafından il müftülüğümüz tarafından hazırlanan hediyelerin takdimi ile sona erdi.