05.03.2020

Trabzonlu Şehidimiz Kadir Tuncer Tekbirlerle Uğurlandı

Suriye’de yürütülen “Bahar Kalkanı Harekâtı”nda rejim unsurlarının açtığı ateş sonrası şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer'in nâşı dün saat 11:00’de Hatay’dan Trabzon’a getirildi. Gün boyu şehidimizin evinde din görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim ve dualar okunurken şehidimizin ailesine de ekipler tarafından manevi destek sağlandı.

Şehidimizin cenaze töreni, İskenderpaşa Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından gerçekleştirildi. Cenaze merasimine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra üst düzey yöneticiler, milletvekilleri ve çok sayıda halk katıldı. Kur’an kurslarımızda eğitim gören hafız öğrenciler tarafından hatimler okundu. İl müftümüz Osman Aydın tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidimizin nâşı defnedilmek üzere dualar ve tekbirler eşliğinde Sülüklü Mezarlığına götürüldü.