09.03.2020

İdlib İçin Toplanan Yardımlar Yola Çıktı

Suriye’nin İdlib kentinde yaşayan mağdur ve mazlumlar için toplanan yardımlar 6 Mart Cuma günü saat 15:30’da gerçekleştirilen programın ardından yola çıktı. Tören, Yenimahalle’de bulunan fuar alanında gerçekleştirildi. Törene Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, il müftümüz Osman Aydın, il müftü yardımcımız Muhammet Suiçmez, Ortahisar İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacı Nail Altunay, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan ve il müftümüz Osman Aydın, İdlib’de yaşanan dram ve toplanan yardımların önemi ile ilgili bir konuşma yaptılar. Ortahisar İlçe Müftüsü Selami Bağcı’nın yapmış olduğu dua sonrası yardım yüklü 3 tır İdlib’e uğurlandı.