07.07.2020

İl Müftülüğümüze Anlamlı Ziyaret

15 Temmuz darbe girişiminin ardından her yıl motosiklet üzerinde belirli bir rotayı takip ederek Kur’an-ı Kerim’i hatmeden Bezm-i Âlem Valide Sultan Camii Müezzin-Kayyımı Abdullah Özkan il müftülüğümüzü ziyaret ederek İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’nın selamını iletti.

Özkan, kanlarını ve canlarını bizler ve mukaddesatımız için feda eden şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret ederek Kur’an okumak ve dua etmek için Trabzon’a geldiğini ve daha birçok ile uğrayıp şehit kabirlerini ziyaret edeceğini ifade etti. Ayrıca şehit Eren Bülbül’ün de kabrini ziyaret edip, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimize dua ederek yoluna devam edeceğini söyledi. İl müftümüz Osman Aydın, bu anlamlı ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek Abdullah Özkan’a teşekkür etti.