21.07.2020

Trabzon İl Emniyet Müdürü İl Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

İl müftülüğümüze iade-i ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Metin ALPER, il müftümüz Osman AYDIN’ı ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Metin ALPER, Trabzon’da il müftülüğümüzün şehit ve gazilerimize yönelik düzenlediği programlardan ve milli birlik ve beraberlikle ilgili halkımızı bilinçlendirmeye yönelik yürüttüğü faaliyetlerden dolayı il müftümüze teşekkür etti. İl müftümüz Osman AYDIN, ziyaretten memnun kaldığını ve il müftülüğü olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecanla bütün din görevlilerimizle birlikte Emniyet Müdürlüğü’nün faaliyet alanıyla ilgili konularda katkılarının devam edeceğini ifade etti. Ziyaretin sonunda ziyaretin anısına karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.