23.12.2020

2020 Yılı Son İlçe Müftüleri Toplantısı Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu'nun Katılımıyla Gerçekleştirildi

2020 yılı son ilçe müftüleri toplantısı 22 Aralık Salı günü saat 11:00’de Trabzon Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU’nun katılımıyla online gerçekleştirildi. Toplantıda Vali İsmail USTAOĞLU, Çaykara ilçe müftülüğüne atanan Vahit ŞENOCAK’ı, Dernekpazarı ilçe müftülüğüne atanan Sinan TAŞKIRAN’ı ve Tonya ilçe müftülüğüne atanan Halil İbrahim BAYALAN’ı tebrik ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Ayrıca Bursa İl Müftülüğüne il müftü yardımcısı olarak tayin edilen il müftü yardımcımız Melek MENTEŞE’ye ve yine Samsun İl Müftülüğüne il müftü yardımcısı olarak tayin edilen Beşikdüzü İlçe Müftüsü İbrahim KADIOĞLU’na yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Toplantıda 2020 yılında yapılan programların değerlendirilmesinin yanı sıra 2021 yılında yapılacak çalışmalar üzerinde duruldu. Valimiz Sayın USTAOĞLU, yaptığı konuşmada salgın sürecinde aile ile ilgili çalışmaların öneminden bahsederek, cenaze ve akraba ziyaretlerinde kurallara riayet edilmesini istedi. Çalışmalarından dolayı müftülüğümüze ve din görevlilerine teşekkür etti. İl müftümüz Osman AYDIN ise katılımlarından dolayı başta Trabzon valimize ve ilçe müftülerine teşekkürlerini sundu. İlçe müftüleri toplantısı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.