14.01.2021

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Remzi BİRCAN’ın Katılımıyla Online Toplantı Düzenlendi

Ülkemizde yaşanan pandemi süreci içerisinde devam eden hac ve umre hizmetlerimizle ilgili il müftülüklerini bilgilendirmek, fikir alış-verişinde bulunmak ve durum değerlendirmesi yapmak amacıyla toplantı düzenlendi. Toplantı 13 Ocak Çarşamba günü Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Remzi BİRCAN’ın başkanlığında, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Süleyman SARI, Umre Hizmetleri Daire Başkanı Yaşar ÇAPÇI, Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı M. Zeyd ÖZEL ve Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı Esma ERTEN’in katılımlarıyla online gerçekleştirildi. Toplantıya il müftüleri, hac ve umre hizmetlerinden sorumlu il müftü yardımcıları, İl Müftü Yardımcımız Hadi KESKİN, Şube Müdürü Ali Osman YILMAZ, Şef Metin ÇELİK ve hac ve umre bürolarında görevli personeller katıldı. İl müftümüz Osman AYDIN’ın da katkılar sunduğu toplantı yaklaşık üç saat sürdü.