26.07.2021

“Staj Seferberliği” Projesi Başladı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar ve bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşkar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliğinde üniversite öğrencilerine yönelik “Staj Seferberliği” projesi hazırlandı. Proje kapsamında İl Müftülüğümüz uhdesinde staj yapacak olan ilahiyat fakültesi öğrencileri, İl Müftümüz Osman AYDIN’ı ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette il müftümüz, stajyerlere yapılmakta olan müftülüğümüz programlarını paylaşarak, meslek hayatlarında gerekli olacak tavsiyelerde bulundu. Programa katılan stajyerler de böyle bir uygulamayı başlatan ve öncü olan devlet büyüklerimize ve faaliyeti gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanlığımıza teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.